ANUNT IMPORTANT
 • Dragi frati si surori, acest site nu va mai fi functional in scurta vreme deoarece va fi inlocui cu o versiune noua care puteti gasi la adresa urmatoare : www.elim-bruxelles.com. Va multumim pentru intelegere.
 • Contul Bisericii Elim :BE39 8637 0219 3019 Banca Crelan
Invitatie

Biserica Română ELIM, te invită să participi alături de noi, la serviciile religioase, pentru ca împreună să-L cunoaștem pe Singurul Dumnezeu, care ne poate mântui sufletele noastre.

Adresa: Rue Stephanie 107 1020 Bruxelles

Luni: 20:00 - 22:00 Seara de tineret
Marti: 19:30 - 20:30 Seara de rugaciune
Miercuri: 20:00 - 22:00 Repetitii grupuri de lauda
Joi: 19:30 - 21:30 Serviciu Divin
Vineri: 20:00 - 22:00 Repetitie cor
Sambata: 19:30 - 21:30 Seara de rugaciune
Duminica: 10:00 - 12:30 | 18:00 - 20:00 Slujbe

Meditatii

 • MEDITAŢIE

  MEDITAŢIE 09/30/12

  "Soarta mea este în mâna Ta; scapă-mă de vrăjmaṣii ṣi de prigonitorii mei!" Psalmul 31.15 Viaṭa mea este în mâna lui Dumnezeu. Mă bucur că Dumnezeu a realizat un plan pentru viaṭa mea. Mă bucur că nu trebuie ca eu să planific, ci pot să-L întreb oricând pe Dumnezeu care este planul Său pentru viaṭa mea.

 • Despre Umilinta

  Despre Umilinta 09/30/12

  Ce este umilinṭa* ṣi de ce ar trebui să devină un semn caracteristic al vieṭii ṣi acṭiunii mele? Filipeni 2:7,8 "…ci S'a desbrăcat pe Sine Însuş şi a luat un chip de rob, făcîndu-Se asemenea oamenilor. La înfăţişare a fost găsit ca un om, S'a smerit şi S'a făcut ascultător pînă la moarte, şi încă moarte de cruce."

 • PRIMIND PENTRU A DĂRUI

  PRIMIND PENTRU A DĂRUI09/30/12

  Domnul Dumnezeu Mi-a dat o limbă iscusită, ca să ştiu să înviorez cu vorba pe cel doborât de întristare. El Îmi trezeşte, în fiecare dimineaţă, El Îmi trezeşte urechea, să ascult cum ascultă nişte ucenici. (Isaia 50. 4) Când a hrănit mulţimile şi le-a vorbit în predica Sa despre pâinea din cer, Hristos le-a arătat ucenicilor care era lucrarea lor în calitate de reprezentanţi ai Săi. Ei trebuiau să primească pâinea vieţii din mâna Sa şi să o dea mai departe oamenilor.

 • Priveşte dincolo de… aparenţe !

  Priveşte dincolo de… aparenţe ! 09/30/12

  Lumea e atât de ocupată de aparenţe, încât prea puţin îi pasă de realitate. Prea adesea şi fără motive întemeiate… ni se pare. Ni se pare că omul de la colţ de stradă ne priveşte chiar dacă poate bietul om nici nu şi-a ridicat privirea din mâna îngheţată. Ni se pare că femeia palidă se uită urât la noi, când ea de fapt este oarbă. Ni se pare că atunci când trece cineva pe lângă noi şi nu ne salută, are o pată neagră la adresa noastră, pe când, poate pata pentru noi e el însuşi.

 • Ce semnifica Craciunul pentru tine ?09/30/12

  Căci un Copil ni s-a născut, un Fiu ni s-a dat, şi domnia va fi pe umărul Lui; Îl vor numi: „Minunat, Sfetnic, Dumnezeu tare, Părintele veşniciilor, Domn al păcii". ( Isaia 9:6 )

 • O inima ... ca a Mariei09/30/12

  Iti propun sa facem un scurt experiment: care sunt cuvintele care iti vin in minte EXACT IN ACEST MOMENT? Scrie-le. Acestea s-ar putea sa fie cuvintele pe care le pastrezi in cele mai ascunse tainite ale sufletului tau. Ce cuvinte pastrezi in inima ta? La ce cuvinte cugeti in tacerea noptii?

 • Delia-Eunice Panciuc: un moment de aducere aminte 09/30/12

  Grea sarcină ! Să scrii necrologul unui bebe care abia făcea primii pași în viață. Este greu, este dincolo de dureros, ba chiar sfâșietor. Să încerci să cuprinzi în cuvinte viața unui pui de om care abia învață să meargă, să vorbească, să trăiască. Atunci când faci necrologul unei persoane în vârstă ai elemente și fapte pe care le poți evidenția : pasiuni, atitudini, evenimente, caracter, cariera, familie... pe când în cazul unui copil toate elementele se găsesc doar în cuibul în care a crescut, FAMILIA. Ori pentru a afla aceste detalii trebuie să răscolesti durerea, să deschizi rana într-o familie tare greu încercată, familia fratelui și prietenului meu Doru Panciuc.

Donatii
Doar o singura data Lunar

NEWSLETTER

Pentru a primi ultimele noutati si actualizari va puteti abona la newsletter

Versetul zilei
Psalmii 150:3

Lăudaţi-L cu sunet de trâmbiţă, lăudaţi-L cu lăuta şi harpa!

vezi toate versetele
Proverbul zilei
Proverbul 10:9

Cine umblă fără prihană, umblă fără teamă, dar cine apucă pe căi strâmbe se dă singur de gol. –

Legaturi directe
Vot

Contact form

*
*
*
*